torstai 12. syyskuuta 2013

Treenifiilistelyä

Viimeistelytreenit kauden viimeiseen peliin ovat kuluneet melko leppoisissa merkeissä ja enemmänkin nautiskellen.  Lajitreeneissä meininki on ollut hyvä ja painotus yhteispelin hiomisessa. Olo on odottava ja ainakin vielä yllättävän rento :). Tsekkaa videosta viimeisimpiä treenifiilistelyitä.

 Koordinaatiotikapuut tuli hankittua joskus puolitoistavuotta sitten. Innostus lähti liikkeelle maajoukkuereeneistä tai ehkä enemmänkin ärsytyksestä, kun olin alkulämpissä aina vähän pihalla. Siten päätin hankkia tikapuut ja treenata ittekseni.Youtubesta löytyy paljon liikkeitä ja pitäisi aina opetella jotain uutta ja vaikeeta. Ultimaten kannalta hyviä liikeitä on myös kaikki, jossa jalat ja yläkroppa menee eri suuntiin. 

Varsinaisen punttitreenin aloitin myös Japanin MM-kisaprojektin myötä vuonna siinä 2012 vuoden alussa. Toki punttia oli ennenkin tullut nosteltua, joskus aikanaan kun hiihti, mutta siinä puhdasta punttitreeniä vedetään kuitenkin suhteellisen vähän. Viime talvena UP-projektin myötä sai uutta pontta salitreeniin ja myös Henri Modde Modenius on ollut innoittaja näihin salihommiin.

Samaa tyyppiä on kiittäminen heitto-opetuksesta, jonka kanssa käytiin kuvailemassa mun heittoja ensimmäisiä kertoja. Oman heiton kuvaaminen on loistava työkalu tekniikan opetteluun, koska silloin itsekin näkee miten homma menee, eikä elä jossain kuvitelmmissa kuinka loistokkaalta oma heitto näyttää :). Näyttäis nyt onneksi siltä, että tässä puolessa toista vuodessa vähän on oma heitto kuitenkin kehittynyt, jolloin kämmenheitto oli todellinen hazardi.

 

1 kommentti: