maanantai 5. elokuuta 2013

SM-Tour 2 Hyvinkään helteessä



Maanantait on kyllä aina yhtä mahtavia turnauksen jälkeen. Terassilook on täydellinen: Pikkusen punottava ja turvonnut naama ja syventyneet silmäpussit. Bonuksena joutuu vähän ontumaan, kun toiseen jalkaan sattuu sopivasti. Päässä jumittaa normi maanantaita enemmän. Takana siis virkistävä urheiluviikonloppu.

Ufon naisten selvisivät toisessa SM-turnauksessa hopealle, mikä oli loistava suoritus. Vielä eilen illalla omaa fiilistä heikensi pieni pettymys finaalipelistä Atleticoa vastaan, jossa loppulukemat olivat 15-7. Sorruimme jonkin verran helppoihin omiin virheisiin ja jalkojakaan ei enää oikein löytynyt haastamaan Atleticoa totisesti. Tänään kuitenkin katse on jo kirkkaampi ja kokonaisuutena viikonloppu oli huikea ja myös joukkueen sisäinen tunnelma oli hyvä.

Lauantaina ensimmäisessä pelissä kaatui Cosmic Girls luvuin 15-12, mikä oli tärkeä voitto heti turnauksen alkuun. Voiton tärkeyttä lisäsi hyvä nousu haparoivan alun jälkeen lukemista 1-4. Se kertoo joukkueen luottamuksesta omiin kykyihinsä. Päivän toisessa matsissa käytiin hyvä vääntö Atleticon kanssa epäsuomalaisessa helteessä. Loppulukemat Atleticolle 14-10 ansaitusti.

Sunnuntain ensimmäisessä pelissä kohtasimme Viiman. Meillä oli todella vahva alku ja lukemat olivat jo 1-6 meille. Viima teki kuitenkin huikean nousun jo pisteen päähän tilanteeseen 8-9. Hoidimme kuitenkin pelin, mikä oli tärkeä etappi turnauksen finaaliin pääsyn kannalta. Toisessa pelissä TEAM kaatui lopulta lukemin 13-11, mutta peli oli koko ajan hurjan tiukka ja jännittävä. Päivän viimeisessä finaalipelissä tosiaan tappio Atleticolle vähän väsyneellä pelillä. 

Seuraavaan SM-turnaukseen on aikaa melkein neljä viikkoa ja olo treenaamiseen todella motivoitunut. Joukkueena on menty selkeästi eteenpäin, mihin on paljon vaikuttanut myös ulkopuolinen valmentaja. Kolmas osaturnaus on vielä hoidettava niin, että ovet syyskuun puolivälissä pelattavaan finaaliin aukeavat.     
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti