perjantai 30. elokuuta 2013

Tunnelmia ennen viimeistä SM-osaturnausta



Vaasa alkaa autonkyydissä lähestyä ja huomenna starttaava kauden viimeinen SM-osaturnaus. Ufon naisilla on täydet mahdollisuudet tällä kaudella päästä finaaliin, vaikka se vaatiikin vielä yhden hyvän turnauksen. Lisäksi jaossa on kaksi paikkaa ensi vuoden seurajoukkueiden MM-kisoihin eli pelissä on tuplapanokset. Pitkä kausi alkaa kuitenkin näkyä ja vemppaosastoa on kertynyt ihan riittämiin. Lisäksi flunssa on kiertänyt viikon aikana pelaajissa. Torstain reenien loputtua kentältä löytyi seitsemän juoksukuntoista, mutta onhan se tietty kokonainen kentällinen. Nilkkaa, noidannuolta, rakkoja ja sellasta. Porukkaa ei ole saatu reeneihin jalkeille sen vertaa, että olisi päästy pelaamaan seitsemän vastaan seitsemän pelejä. Yhteispelin löytäminen alkuun voi olla siis haaste, mutta katsotaan mitä merituuli tuo tullessaan. Toivottavasti ei ainakaan lisää fyysisiä tai henkisiä loukkaantumisia… Viikonloput ovat tosiaan myös henkiselle kantille aika raskaita, joten joukkuehengen merkitys korostuu viikonlopun aikana.



Henkilökohtaisesti muutaman viime viikon reenit ovat sujuneet ihan mukavasti. Tällä viikolla olen lähinnä palautellut ja tehnyt vähän herkistäviä reenejä. Rivien harventuessa tiedossa on kuntoilua taas koko rahan edestä, joten rasitusta ei valmiiksi saisi olla kropassa. Pientä vaivaa on toki ollut, kun toinen polvi on hiukan vihlonut, mutta pieni kolotus taitaa kuulua vakiovarustukseen tässä lajissa. Tänään myös maha on ollut aika sekaisin, mutta toivottavasti johtuu vaan jostain sopimattomasta ruuasta eikä mistään sen vakavammasta. Henkisesti olo on ollut jotenkin levoton, kun tuntuu että päässä on niin paljon ajatuksia ja projekteja, ettei malttaisi yöksikään lopettaa ajattelua. Yhtenä isona aivohiirenä on ollut diplomityö ja testausjärjestelmiä on tullut rakenneltua välillä unissakin. Myös ultimaten ympärillä on tullut pyöriteltyä ideoita tulevaisuuden suhteen. Tänään tuli hankittua sellaisena intuitio-ostoksena kotimatkalla videokamera, jolla voisi hankkia vähän turnaus/reenimateriaalia.



Mutta huomenna siis väännetään taas tosissaan ja oma fiilis on odottava. Itsellä ei ole ollut mitään turnausta viime Tourin jälkeen, joten intoa riittää! Tuloksia voi taas seurata pelikoneesta:

http://ultimate.fi/pelikone/?view=frontpage

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti